Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Green Shade - Bright Interlude


Άλλη μια ακόμα νέα μπάντα έρχεται να προστεθεί στη μουσική που αγαπάμε με το όνομα Green Shade.Η συγκεκριμένη μπάντα προέρχεται από την Κροατία,μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει αρκετές αξιόλογες μπάντες στο χώρο της stoner/psych/doom μουσικής,όπως τους Stonebride,She Loves Pablo,Cojones,Wizard of Stone Mountain,Umor,Good Day To Die που πιστεύω αρκετοί από σας τις έχετε λατρέψει.
Οι Green Shade πρόσφατα κυκλοφόρησαν την πρώτη αυτοχρηματοδοτούμενη δουλειά τους ονόματι ''Bright Interlude'' η οποία περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 23 λεπτών.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ενδιάφερουσα προσπάθεια από μια νέα μπάντα γεμάτη πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνει ,που αξίζει να την ακούσετε.Η μπάντα σας δίνει ακόμα την δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν το EP της και από τη δικιά σας πλευρά αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να απολαύσετε τη μουσική της.
Οι συνθέσεις περιλαμβάνουν  εξαιρετικά Stoner riffs που θα σας ξεσηκώσουν,τα οποία ακολουθούνται από ψυχεδελικές μελωδίες,αρκετά ταξιδιάρικες θα έλεγα και ένα μπάσο που δημιουργεί με το παίξιμο του έντονες groovy στιγμές.
Μακάρι το συγκρότημα να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία!!!

Link
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου