Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Bands To Check Out:Deaf Flow - Fraud


Από το Βερολίνο μας έρχονται οι Deaf Flow και σχηματίστηκαν το 2011 με σκοπό να κάνουν αυτό που αγαπάνε δηλαδή απλά να ροκάρουν.Η μπάντα απαρτίζεται από τους C. - Vox/Guitar, H. - Guitar,
P. - Bass και A. - Drums.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας πρόσφερε το  ''Songs From The Dark Side Of  Uranus'' το οποίο περιλαμβάνει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 19 λεπτών.
Ο ήχος  των Deaf Flow είναι ένα αμάλγαμα από hard rock,grunge και stoner μουσικής γεμάτος με μελωδικές στιγμές,πιασάρικα ρεφραίν και ενδιαφέροντα riffs.Τα ''Natalie'' και  ''All The Way'' ξεχωρίζουν από το EP.
facebook
bandcamp

Το δεύτερο συγκρότημα για σήμερα προέρχεται από το Βανκούβερ με το όνομα Fraud και αποτελείται από τους Brad Wilson: Vocals, Guitar,Jeff Kolodychuk: Drums,Adrian Fenn: Bass και John Quill: Guitar.
Η μπάντα ξεκίνησε το 2011 τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους μας παρουσίασαν το πρώτο τους ομώνυμο ντέμο  το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
Εδώ ακούμε rock μουσική εμπλουτισμένη τόσο με classic όσο και με stoner στοιχεία.Τράγούδια όπως τα ''Same Old Song'' και ''The Rite'' διαθέτουν όμορφες μουσικές ιδέες και μελωδίες δεμένες καλά μεταξύ τους.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου