Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Aleph Null - ''Belladona''


Το πολύ καλό περσινό EP των Aleph Null με τίτλο ''Dale''  κατάφερε με το δυναμισμό του να κάνει αρκετό κόσμο από τον psych/sludge/doom/stoner χώρο  τόσο να παραμιλάει  όσο και να ανυπομονεί για την επόμενη κίνηση της μπάντας ή καλύτερα για την πρώτη ολοκληρωμένη της δουλειά.
Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους  μπορεί να μην είδαμε στο φώς το ντεμπούτο του συγκροτήματος αλλά επέστρεψε στη μουσική δράση με το δεύτερο EP του ονόματι ''Belladona'' το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτά.
Για ακόμα μια φορά μέσα από τις καινούργιες συνθέσεις η μπάντα μας αποδεικνύει ότι έχει πολύ ταλέντο,πάθος και ενέργεια για αυτό που κάνει και μας κάνει να νιώθουμε  ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο συγκεκριμένο μουσικό χώρο.Ειλικρινά τόσο τα πορωτικά Sludge/Stoner riffs όσο και τα καταπληκτικά φωνητικά που διαθέτει ο τραγουδιστής καταφέρνουν να μας ισωπεδώσουν.
Δεν είναι ανάγκη να αναλύσω την κάθε σύνθεση και να μακρυγορώ,  απλώς είμαι σίγουρος ότι τόσο το ''Dale'' όσο και το ''Belladona'' θα σας εντυπωσιάσουν.

facebook
Welcome To The Void

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου