Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Bands To Check Out:Among Lions - Woytek


Από την Ελβετία μας έρχεται η μπάντα Among Lions και αποτελείται από τους Michael Vollenweider(guitar, backing vocals),Armin Schenkel(lead vocals),Stephan Eimer(drums),Tommy Eberle(guitar) και Philipp Schenk(bass).
Το συγκρότημα το Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε ένα EP ονόματι ''Step Into The Wild'' το οποίο περιέχει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών.
Η μουσική που παίζει η μπάντα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως  ένας συνδυασμός grunge και stoner μουσικής,με κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες  στις συνθέσεις.Τέλος χαρακτηριστικό τους είναι τόσο τα πιασάρικα ρεφραίν όσο και τα μελωδικά φωνητικά κατι που συνιστά μια καθαρή παραγωγή.
facebook
BandWebsite
Μια ακόμα μπάντα έρχεται να προστεθεί στη Stoner Rock σκηνή με το όνομα Woytek η οποία προέρχεται από την Γερμανία και απαρτίζεται από τους Thorsten Schnückel - Guitar / Vocals
Patrick Reddemann - Bass και Marco Schubert - Drums.
Την μπάντα την ανακάλυψα μέσω bandcamp όπου εκεί άκουσα ένα δυνατό της κομμάτι ονόματι ''Ride The Sun'' το οποίο κατάφερε με το groovy ρυθμό του να με ξεσηκώσει.Θέλω να πιστεύω στο εγγύς μέλλον οι Woytek να να μας προσφέρουν κι άλλες ανάλογες συνθέσεις.Αναμένουμε!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου