Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Early Mammal - Horror At Pleasure


Η Devouter Records πρόσθεσε στο δυναμικό της μια ακόμα αξιολόγη μπάντα από το Νότιο Λονδίνο με το όνομα Early Mammal η οποία απαρτίζεται από τους Rob Herian - Guitar / Vocals,Ben Davis - Drums / Percussion  και Deniz Belendir - Organ / Synth.
Το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας θα κυκλοφορήσει στην 1 Απριλιου με τίτλο ''Horror At Pleasure''  το οποίο θα περιέχει 10 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 38 λεπτών.
Από το πρώτο instrumental κομμάτι το συγκρότημα σε καλοσωρίζει σε ένα κόσμο ψυχεδελικό που με τα επόμενα 2 κομμάτια καταφέρνει να προσθέσει  μεγάλες ποσότητες βρώμικου heavy garage rock στοιχείων με αποτέλεσμα να ξεσηκώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.Ο τραγουδιστής ξεχειλίζει από συναισθήμα,ενώ πρέπει να αναφέρω ότι η φωνή του φέρει κάτι από την χροιά του Iggy Pop.
Επιπροσθέτως ο ήχος των Early Mammal είναι αρκετά επηρεασμένος και από space rock μπάντες που με αυτόν τρόπο μας προσφέρουν αρκετές ταξιδιάρικες μελωδίες οι οποίες συμπληρώνουν άψογα τα heavy rock riffs που ντύνουν τραγούδια όπως τα ''Checking The Bullshitter's Queen'' και το επικό 9-λεπτο ''Ressurection Men''.
Η παραγωγή είναι βρώμικη έτσι όπως άλλωστε πρέπει να ακούγεται μια μπάντα αυτού του συγκεκριμένου μουσικού ιδιώματος.Συμπερασματικά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό ντεμπούτο από μια αξιόλογη μπάντα που πιστεύω στο μέλλον θα μας απασχολήσει αρκετά.

facebook
Devouter Records



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου