Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Bands To Check Out:Mindust - Sleepy Door


Οι Mindust έρχονται από την πανέμορφη Βαρκελώνη και απαρτίζονται από τους Victor Samitier
Marçal Itarte,Vicenç Esteve και Jordi Vaquero.
Το συγκρότημα πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε μέσω bandcamp ένα τραγούδι(Escape Velocity) το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας ονόματι ''Taking Off''.
Το τραγούδι από τις πρώτες ακροάσεις με κέρδισε το οποίο έχει διάρκεια 7:30 λεπτά και μουσικά κινείται σε psychdelic stoner rock ρυθμούς.Αναμένω να ακούσω και τις υπόλοιπες συνθέσεις από το ''Taking Off''!!!
facebook
bandcamp









Από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μας έρχεται η μπάντα Sleepy Door που πήρε το ονομά της,όπως η ίδια υποστηρίζει ,αφενός από το υπέροχο τραγούδι ''Sleepy Silver Door'' των Dead Meadow και αφετέρου από τη σημασία των λέξεων που παραθέτει στο facebook:
Door - is symbol of death, and if you going to sleep, you come across this door. Sleepy Door.
Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2010 αρχικά με το όνομα  Impact Apocalypse και αργότερα τα μέλη της μπάντας το άλλαξαν σε Sleepy Door.
Πρόσφατα μας πρόσφεραν ένα EP ονόματι ''Villain'' το οποίο περιέχει 2 instrumental συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 8 λεπτών.
Η μουσική βάση της μπάντας είναι το hard rock εμπλουτισμένο με ψυχεδελικά stoner rock στοιχεία και πιστεύω ότι οι Sleepy Door αξίζουν κάποιες ακροάσεις!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου