Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Black Willows - Haze


Ομολογώ πως τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει πολύ ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες και σε αυτή την λίστα έρχεται να προστεθεί και το ντεμπούτο άλμπουμ των Black Willows με τίτλο ''Haze''.
Η μπάντα γεννήθηκε το 2010 στη Λωζάνη της Ελβετίας και απαρτίζεται από τους Aleister Crowley: guitar/vocals,Melanie Renaud: guitar,Kevin Richard: bass και Nicolas Monica: drums.
Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της μπάντας περιέχει 9 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 70 λεπτών οι οποίες παρά τη μεγάλη διάρκειά τους δεν κουράζουν καθόλου μιας και εδώ έχουμε να κάνουμε με τόσο πολύ καλά δουλεμένες όσο και δομημένες συνθέσεις.
Η ψυχεδέλεια ρέει στο αίμα της μπάντας επηρεασμένη από μπάντες που μεγαλούργησαν από τα τέλη της 60'ς  μέχρι και στης αρχές της 70'ς δεκαετίας με αποτέλεσμα να έχει απορροφήσει στη μουσική της αρκετά στοιχεία τόσο από τους Black Sabbath όσο και από τους The Doors.Πίστευω ότι το ''Haze'' διαθέτει όλα τα μουσικά αγαθά της ψυχεδέλειας ώστε με αυτό τον τρόπο να προσελκύσει όλους τους φάνς του συγκεκριμένου μουσικού ιδιώματος.
Επομένως μέσα στην υπέροχη όσο και μαγευτική μουσική των Black Willows ανακαλύπτουμε εσωστρεφείς ψυχικές μελωδίες που αγγίζουν βαθιά απόκρυφα μέρη ενός αρκετά σκεπτόμενου ακροατή που ακολουθούνται από τις κατάλληλες ψυχεδελικές φωνητικές γραμμές οι οποίες στοιχειώνουν ακόμα και την υποτιθέμενη λογική πλευρά του εαυτού μας.
Με άλλα λόγια,απλά αφεθείτε!!!!

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου