Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Bands To Check Out:Barbara & Los Rotos Del Rock - Sick Men Of Europe


Οι Barbara & Los Rotos Del Rock προέρχονται από την Χιλή και αποτελούνται από τους Bárbara González - Vocals,Christian Spencer - Guitar,Cesar Garcés - Bass και Cristóbal Pacheco - Drums.
Η μπάντα πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της EP το οποίο περιλαμβάνει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών τα οποία είναι γεμάτα με ενέργεια και διασκεδαστική μουσική.
Οι στίχοι είναι στα ισπανικά  και η Bárbara μας τους μεταφέρει στις ευάισθητες ακουστικές μας χορδές  με πολύ πάθος.Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την Garage μουσική τόσο με punk όσο και με fuzz/stoner στοιχεία.Επισής το συγκρότημα διασκευάζει στα ισπανικά το Satisfaction των Rolling Stones.
Δυναμώστε τα ηχεία και απολαύστε την μουσική των Barbara & Los Rotos Del Rock!!!
facebook
bandcamp









 Από το Λίντς της Αγγλίας προέρχονται οι Sick Men Of Europe και απαρτίζονται από τους Sam Carter - Vocals/Guitar,Andrew Jessop - Bass και Jim Bee - Pots and Pans.
Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2010 και έχει ήδη στο ενεργητικό της 3 EP,με το τελευταίο να κυκλοφορεί πριν λίγο καιρό με τίτλο  ''Roll On One'' το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 10 λεπτών.
Όπως και στις προηγούμενες δουλείες των  Sick Men Of Europe έτσι και εδώ συνεχίζουν να ακολουθούν τα Garage rock μονοπάτια διανθισμένα τόσο με fuzz/rock n roll όσο και με blues στοιχεία.
Αξίζει να τσεκάρετε και τα 3 EP!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου