Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Bands To Check Out:Mandrax Queen - Sun Voyager


Η μπάντα Mandrax Queen εδρεύει στο Μπαμπεργκ της Γερμανίας και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους μας πρόσφερε το ομώνυμο ντεμπούτο της άλμπουμ το οποίο περιέχει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 34 λεπτών.
Το συγκρότημα ειδικεύεται σε stoner rock ήχους με ενδιαφέροντα riffs και πολύ καλά φωνητικά.Ο ήχος επίσης της μπάντας είναι εμπλουτισμένος τόσο με funk  στοιχεία όσο και με την απαραίτητη ψυχεδέλεια προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια ποικιλία στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
facebook
bandcamp













 Το δεύτερο συγκρότημα για σήμερα προέρχεται από την Αμερική και πιο συγκεκριμένα από το Albany, NY με το όνομα Sun Voyager και απαρτίζεται από τους Carlos ,Stefan,Steve και Kyle.
Την μπάντα  την γνωρίσαμε φέτος με το EP που κυκλοφόρησε ονόματι ''Cosmic Tides'' το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 10 λεπτών.
Οι Sun Voyager μας εκπλήσσουν  ευχάριστα και μας ξεσηκώνουν με τον rock n roll ρυθμό τους ο οποίος είναι εμπλουτισμένος τόσο με garage/punk όσο και με desert/psychedelic στοιχεία.Είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε τους Sun Voyager!!!
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου