Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Mara - Harvester


Από το Gävle της Σουηδίας μας έρχονται οι Mara και απαρτίζονται από τους Thunder - Vocals/Lead Guitar,Abbeth - Bass/Backing Vocals,Denka - Lead Guitar και Ülf - Drums.
Το συγκρότημα το χειμώνα θα μας παρουσιάσει την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά και ένα δείγμα από τη βαριά ογκώδη μουσική του μας πρόσφερε τον Αύγουστο με ένα ντέμο το οποίο αποτελούταν από 3 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών.
Εδώ απολαμβάνουμε heavy riffs,βρώμικα βαριά φωνητικά και αρκετές Sabbath επιρροές.Το ορεκτικό το δοκιμάσαμε και αξίζει,τώρα αναμένουμε το κυρίως πιάτο!
facebook
bandcamp


Άλλη μια μπάντα με Sabbath επιρροές θα παρουσιάσω σήμερα που μας έρχεται από το Galway της Ιρλανδίας με το όνομα Harvester και αποτελείται από τους Bryan Higgins- Guitar,Gavin Grealy- Guitar/Vocals,Steve Loughney - Bass και Kenn Sweeney - Drums.
Πρόσφατα η μπάντα κυκλοφόρησε ένα EP ονόματι ''The Blind Summit Recordings'' το οποίο περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 29 λεπτών.
Ομολογώ ότι το EP μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα μιας και το συγκρότημα συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την stoner metal μουσική με το classic rock,με αποτέλεσμα η μπάντα να μας προσφέρει δυνατές πορωτικές συνθέσεις τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε!
facebook
bandcamp


1 σχόλιο:

  1. Check out our fresh interview with the band at http://www.idioteq.com/a-sip-of-stoner-irish-beer-with-harvester-exclusive-interview/

    ΑπάντησηΔιαγραφή