Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Hornss - Deadneck


Το 2010 γεννηθηκε η μπάντα Hornss από το Σαν Φρανσίσκο και απαρτίζεται από τους Nick, Mike και Bil.
Η μπάντα αυτό το μήνα μας παρουσίασε ένα single ονόματι  ''Red Death'' το οποίο περιέχει το ομώνυμο και τα "Troubled Rose", "Frozen Eyes" συνολικής διάρκειας περίπου 8 λεπτών.
Η μουσική της μπάντας χαρακτηρίζεται από punk στοιχεία αποτελούμενη από γενναιες ποσότητες stoner/doom.Το συγκρότημα είναι επηρεασμένο κυρίως από τους Melvins,Big Business,Ramones,Black Flag,Sleep και Fu Manchu.Από τις συνθέσεις απολαμβάνουμε heavy riffs,δυνατά φωνητικά,δυναμικούς και ξεσηκωτικούς ρυθμούς γεμάτα με πάθος και κέφι!
facebook
bandcamp
Από την Φινλανδία  μας έρχονται οι Deadneck που σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Aleksi Laakso - Vocals,Vesa Toivanen - Bass,Sauli Purhonen - Guitar,Jouni Toivanen - Guitar και Mika Räsänen - Drums.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας πρόσφερε 3 συνθέσεις μέσω bandcamp,τις ''Dead Space'',''Sweet Little Cosmic Blues'' και ''Should''.Οι Deadneck συνδυάζουν την Stoner μουσική με Blues στοιχεία η οποία συμπληρώνεται σε στιγμές από ορισμένες ψυχεδελικές πινελιές.Τα φωνητικά πραγματικά μαγεύουν για το πάθος και το συναίσθημα που βγάζουν τα οποία συνοδεύονται από έντονες blues στιγμές, κολλητικά riffs και όμορφες μελωδίες.
facebook
Sweet Little Cosmic Blues
Dead Space
Should

1 σχόλιο:

 1. Hey Dudes!

  We are streaming our new recording for the rest of the month... check it out here:

  https://soundcloud.com/mike-desertt/hornss-no-blood-no-sympathy

  Cheers,
  Bil / HORNSS

  ΑπάντησηΔιαγραφή