Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Dune - Red Bone


Η μπάντα Dune μας έρχεται από το Οχάιο η οποία σχηματίστηκε το 2011 και απαρτίζεται από τους Josh Brown/Bass, Louis Knight/Vocal/Guitar, Matt Toledo/Guitar και Alex Neff/Drums.
Τα 4 παληκάρια γουστάρουν να παίζουν heavy riffs και μας το αποδυκνείουν περίτρανα στο ντεμπούτο τους με τίτλο ''Roja'' το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και αποτελείται από 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 35 λεπτών.
Οι περισσότεροι που λατρεύετε μπάντες όπως Black Sabbath,Kyuss,QOTSA,Sword και Truckfighters είναι σίγουρο ότι οι Dune θα σας ικανοποιήσουν μέσα από τις δυναμικές τους συνθέσεις. Η μπάντα έχει φιλτράρει σώστα αυτές τις επιρροές της και μέσα από το ταλέντο που διαθέτει μας προσφέρει εκρηκτικά κομμάτια γεμάτα πάθος και ενέργεια.
facebook
bandcamp







Από τη Μαδρίτη προέρχεται η μπάντα Red Bone που γεννήθηκε το  2011 και αποτελείται από τους Juan Rodriguez,Nano Garagorri,Alvaro Andrino και Alberto Andrin.
Το συγκρότημα πρόσφατα εισχώρησε στα μουσικά δρώμενα με το ομώνυμο ντεμπούτο EP του το οποίο περιλαμβάνει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών.
Το άλμπουμ κινείται σε hard rock ηχητικά μονοπάτια με συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από πολύ καλές ιδέες,ξεσηκωτικούς ρυθμούς και δυνατά φωνητικά.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου