Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Valve - Valve

Οι Valve,για όσους δεν γνωρίζουν,είναι μία μπάντα που γεννήθηκε το 2010 στο Παρίσι και αποτελείται από τους Come - Guitar,Alexandre - Guitar,Barth - Bass,Colin - Drums και Anthony - Vocals-Keyboard.
Το συγκρότημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μοιράστηκε την σκηνή με τις μπάντες Comity,Celeste,Plebeian Grandstand,As We Draw και άλλες πολλές κυρίως τοπικές.
Τον Ιανουάριο του 2012 οι Valve μας προσφέρουν το πρώτο ομώνυμο EP τους το οποίο περιέχει 5 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Μουσικά το συγκρότημα παίζει ένα εκρηκτικό και ενδιαφέρον κράμα sludge-doom μουσικής με έντονα τα post-hardcore στοιχεία και κάποια stoner ψήγματα(κυρίως στο ''Siren).Τα φωνητικά είναι μοιρασμένα περισσότερο σε στοιχειωμένα ουρλιαχτά και λιγότερο σε καθαρά,προκαλώντας έτσι έντονα συναισθήματα στον ακροατή.
Η κιθαριστική δουλειά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο η οποία  παράγει εκρηκτικά εμπνευσμένα heavy riffs και  καλοδουλεμένες μελωδίες.Ακόμα τα αποτελέσματα στην παραγωγή είναι εξαιρετικά για την οποία ευθύνεται η μπάντα που καταφέρνει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την μουσική της.
Επομένως εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο και καλοπαιγμένο ντεμπούτο το οποίο  προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους λατρεύουν την post hardcore/sludge μουσική.

Listen HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου