Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Da Captain Trips - Mother Morphine Quartet

Η μπάντα Da Captain Trips μας έρχεται από την Ιταλία και δημιουργήθηκε από έμπειρους μουσικούς που προέρχονται από συγκροτήματα όπως τους Midryasi,Oak's Mary και Shoo.
Ειδικά ο Cavitos(Guitars) με την μπάντα του γύρισε όλη την ευρώπη μοιράζοντας την  σκηνή με τους  Fatso Jetson το 2010.
Εκτός από τον Cavitos,την μπάντα την πλαισιώνουν οι Peppo(bass) και Sappah(drums).Ακόμα να αναφέρω ότι το όνομα της μπάντας είναι εμπνευσμένο από το "The Dark Tower" του Stephen King.
Μουσικά τα μέλη των  Da Captain είναι επηρεασμένα από την 60'ς-70'ς psychedelic μουσική και ήδη έχουν κυκλοφορήσει ένα EP από το οποίο θα ακούσετε μόνο ταξιδιάρικες συνθέσεις πλημμυρισμένα με εμπνευσμένα riffs.
Απολαύστε τους!!!!!
facebook
myspace


 Άλλη μια ψυχεδελική πρόταση που θα σας παρουσιάσω σήμερα μας προέρχεται από το Μεξικό και ονομάζεται Mother Morphine Quartet.
Η μπάντα αποτελείται από τους Abril Moon(Vocals), Carlo Del Razo(Guitars),Gilberto Galindo(Bass),Fernando Puighol(Guitars) και Johannan Parrales(Drums).
Η μουσική που λατρεύει το συγκρότημα,όπως ήδη έχετε καταλάβει,είναι  η ψυχεδελική εμπλουτισμένη με αρκετά prog και blues στοιχεία βγαλμένα από τις δεκαετίες των 60'ς -70'ς.
Επιρροές κυρίως από Pink Floyd, King Crimson, Hendrix, Cream, Gong, Deep Purple, Led Zeppelin, Iron Buterfly και Velvet Undergroun.
 Sex, Drugs and Rock and Roll
facebook
reverbnation 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου