Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Hawkeyes - Kassiopeia

                               HAWKEYES
Οι Hawkeyes δημιουργήθηκαν από τον κιθαρίστα PF,τον μπασίστα Blackout και τον ντραμίστα S.S. καθώς είχαν ο καθένας τους μια κοινή φιλοσοφία για την μουσική ''Turn Down,Turn Up''.
Εκτός από τους 3 προαναφερθέντες,την ομάδα των μουσικών την πλαισιώνουν οι R.A.(Guitars) και Kaiser(Guitars).Να αναφέρω ότι τα μέλη προέρχονται από μπάντες όπως The Miniatures, Saigon Hookers, The Stars Here, Speakeasies και Village Idiot.
Το συγκρότημα μας προσφέρει 2 τραγούδια από το ντεμπούτο τους το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μορφή κασσέτας.Η μπάντα είναι instrumental,όπως ήδη καταλάβατε, δημιουργώντας ένα μοναδικό μονολιθικό ήχο διανθισμένο με έντονες ψυχεδελικές πινελιές κινούμενες σε doom μονοπάτια επηρεασμένα από τον ήχο των Electric Wizard.
Επομένως οι Hawkeyes μας προσφέρουν 2 δυνατές groovy συνθέσεις,ποτισμένες με fuzzy κιθαριστικές μελωδίες και βαριά ψυχεδελικά doom riffs καταφέρνοντας να μας παρασύρουν στο δικό τους όμορφο ταξίδι.
facebook
Dawn Of The Deaf
Their Lust Grows With Their Size


                                                        KASSIOPEIA

Σήμερα θα παρουσιάσω άλλη μια instrumental μπάντα που μας έρχεται από την Γερμανία και ονομάζεται Kassiopeia.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Dr. Hinterwäldler (Guittars), Monroe(Bass) και Die Harfe(Drums).
 Όσες συνθέσεις άκουσα από την μπάντα πραγματικά με κέρδισαν και φαίνεται ότι τα παληκάρια διαθέτουν ταλέντο και όρεξη για δουλειά.Η μουσική τους κατεύθυνση είναι το psychedelic rock,με έντονα τα 70'ς heavy rock στοιχεία και κάποια stoner ψήγματα.Η μουσική τους είναι εμφανώς επηρεασμένη κυρίως από μπάντες όπως τους Colour Haze,Los Natas,Hypnos 69 και The Machine.
Εδώ όλες οι συνθέσεις είναι τόσο καλοδουλεμένες όσο και σωστά δομημένες με ταξιδιάρικες μελωδίες και πανέμορφα solos να συπληρώνουν το οικοδόμημα που λέγεται Kassiopeia.
facebook
myspace 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου