Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Demon Lung - El Ahorcado

Από το Las Vegas Μας έρχονται οι Demon Lung και αποτελούνται από τους Pat,Shanda,Jeremy  και Phillip.Το συγκρότημα έχει ήδη έτοιμο το πρώτο του EP ονόματι ''Pareidolia'' το οποίο περιέχει 4 κομμάτια.
Η μουσικη που ακολουθεί η μπάντα είναι το Doom Metal και με το τραγούδι(Sour Ground) που άκουσα μου έδωσε να καταλάβω ότι εδώ ακούμε αργά βαριά sabbath riffs γεμάτα με μελωδίες και ντυμένα με τα υπέροχα φωνητικά της Shanda.
Όσοι γουστάρετε μπάντες όπως  Sleep, Black Sabbath, Acid King,  Pentagram, Goatsnake, Solitude Aeturnus, Candlemass, Doomshine και Electric Wizard τότε πρέπει να τσεκάρετε οπωσδήποτε τους Demon Lung.
facebook
Band Website


Η δεύτερη μπάντα για σήμερα προέρχεται από την Guadalajara του Μεξικού με το όνομα El Ahorcado και απαρτίζεται από τους Maximo Mateo Diego B. και Perrik.
Το συγκρότημα  λατρεύει να παίζει βαρύ,αργό,σατανικό,γεμάτο μαριχουάνα,μισανθρωπικό stoner-doom και πραγματικά μπορώ να πώ ότι αυτό που κάνουν,το κάνουν με έναν άκρως ενδιαφέρον  τροπό που με κέρδισε.
Πέρσι κυκλοφόρησαν ένα ντέμο με 2 κομμάτια,τα ''The End Of It All'' και ''Doomed Ablaze'' τα οποία είναι σίγουρο ότι θα αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές των λάτρεις του είδους.
facebook
YouTube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου