Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Tombstone - Where The Dead Belong


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Tombstone κανουν την εμφανισή τους στο μπλογκ μου,καθώς πέρσι τους είχα παρουσιάσει όταν και είχα ακούσει το πολλά υποσχόμενο ντέμο τους(Devil's Ride) που με τραγούδια όπως τα ''Born Of A Jackal'' και  ''Fake Friends Blues'' με είχε κερδίσει.
Φέτος το συγκρότημα μας προσφέρει το πρώτο του EP ονόματι ''Where The Dead Belong'' το οποίο οικοδομείται από 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 40 λεπτών.
Μέσα στο EP περιλαμβάνεται και το καταπληκτικό ''Born Of A Jackal'' με καλύτερη φυσικά παραγωγή κάτι που αναδεικνύει  τον ήχο της μπάντας και στις υπόλοιπες συνθέσεις.Εδώ τα κομμάτια έχουν εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα groovy στοιχεία τα οποία συνοδευόμενα από τα heavy riffs καταφέρνουν να ταρακουνήσουν για τα καλά τον ακροατή.Η μπάντα διαθέτει το ταλέντο ώστε να μας παρουσιάζει δυνατές doom στιγμές εμποτισμένες τόσο με heavy rock στοιχεία όσο και με μικρές δόσεις ψυχεδέλειας.Εκτός του προαναφερθέντος ''Born Of A Jackal'',με εντυπωσίασαν ακόμα τα ''Dance Of The Dead'' και ''Werewolf''.
Πιστεύω ότι η μπάντα έχει τις προοπτικές να διαγράψει μια καλή πορεία στο συγκεκριμένο μουσικό χώρο!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου