Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Bands To Check Out:Black Table - Grey Host


Η μπάντα Black Table μας έρχεται από το NY/NJ, USA και απαρτίζεται από τους Mers Sumida, Ryan Fleming, Mike Kadnar, Matt Mellon.
Τον Μάιο του 2012 η μπάντα μας παρουσίασε μέσω bandcamp το πρώτο της ντέμο ονόματι ''Heist'' το οποίο την βοήθησε να συμμετάσχει στο Winter Is Coming Festival  (New England).Πρόσφατα το συγκρότημα μας πρόσφερε το ''Sentinel'' το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 24 λεπτών.
Οι Black Table είναι μια exerimental μπάντα με τα post metal και black στοιχεία να κυριαρχούν στη μουσική τους,χωρίς φυσικά να λείπουν και οι sludge αναφορές.Οι συνθέσεις είναι γεμάτες από βαριά-κοφτά riffs που τσακίζουν κόκκαλα,ενώ τα φωνητικά της Mers τα οποία χαρακτηρίζονται από άκρως αρρωστημένα τροφοδοτούν με μίσος τους (πολύ καλούς) στίχους της μπάντας.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp
 Οι Grey Host από το Cincinnati, OH αποτελούνται από τους John - Guitars/Vocals
Jason - Guitars,Zac - Drums,Evan - Organ και Sean - Bass.
Την μπάντα την ανακάλυψα το 2011 με το πολύ καλό ντέμο που μας είχε παρουσιάσει και φέτος έρχεται να μας προσφέρει ένα promo single track ονόματι ''Bonemother'' συνολικής διάρκειας  περίπου 10 λεπτών.
Προσωπικά το κομμάτι με κέρδισε με τις βαριές doom riff-άρες του και να μην ξεχάσω να αναφέρω την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στα φωνητικά τα οποία καταφέρνουν να στοιχειώσουν τον ακροατή!!Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη κίνηση της μπάντας!!
facebook
bandcamp
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου