Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Bands To Check Out:Noye - Nonsun


Η μπάντα Noye από το Καλίνινγκραντ της Ρωσσίας δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τους Andrey - drums,Alexander - guitar,Andrey - bass και Evgeny - guitar/voice.
 Τον Οκτώμβριο του 2011 το συγκρότημα μας παρουσίασε το πρώτο του ντέμο και το 2012 μας κέρασε το ντεμπούτο του άλμπουμ ονόματι ''Away'' το οποίο περιέχει 11 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 50 λεπτών.
Το είδος της μουσικής που ακολουθεί η μπάντα είναι το Sludge/Post Metal με  επιρροές και από τον Doom ήχο.Οι συνθέσεις αποτελούνται κυρίως από βαριά riffs,με αρκετές metal εκρήξεις πλαισιωμένες και με τις απαραίτητες ατμοσφαρικές μελωδίες.Ο ήχος διακρίνεται  τόσο για τον συμπαγή  όσο και για τον ογκώδη χαρακτήρα του .Τέλος να αναφέρω ότι τα ''Terror'',''Mire'' και ''The Self'' πρέπει να τα ακούσετε!!!
facebook
bandcamp

Στα τέλη του 2011 οι Andrij Alpha - drums και Bohdan Goatooth - guitars, bass, vocals, keys από την Ουκρανία σχημάτισαν τους Nonsun και το Δεκέμβριο του 2012 μας παρουσίασαν το πρώτο τους ντέμο ονόματι ''Good Old Evil'' το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 48 λεπτών.
To ''Good Old Evil'' είναι ένας κλειστοφοβικός heavy δίσκος που απαιτεί αρκετές προσεκτικές ακροάσεις ώστε να καταφέρει να ριζώσει στα εσώψυχα του ακροατή και αυτό φυσικά θα βοηθούσε ακόμα καλύτερα εάν ο ίδιος βρίσκοταν στη κατάλληλη ψυχολογική διάθεση.
Αργά επαναλαμβανόμενα doom riffs τα οποία πλαισιώνονται με στοιχειωτικές drone στιγμές και αυτά έρχονται να δέσουν άψογα με την ατμοσφαιρα του άλμπουμ η οποία  διακρίνεται για τον θρηνώδη χαρακτήρα της.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου