Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Eros - No Desolation


Τα μέλη της μπάντας Eros από την Αυστραλία δεν είναι άγνωστα για το μπλόγκ μου,καθώς τα έχω ξαναπαρουσιάσει με διαφορετικό όνομα μπάντας(Severed Demons).Εκτός από όνομα μπάντας έχουν αλλάξει και τη μουσική τους φιλοσοφία μιας και από το Classic/Stoner/Southern Rock έχουν κάνει μια στροφή προς το Psych/Prog/Space Rock κάτι που δεν με χάλασε καθόλου αντιθέτως νίωθω με τις νέες συνθέσεις που άκουσα να ξεδιπλώνουν καλύτερα το ταλέντο τους και να μας δείχνουν ότι τα συγκεκριμένα μουσικά ιδιώματα βρίσκονται μέσα στην καρδιά τους.
Επομένως οι Eros μας παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ ονόματι ''No Desolation'' το οποίο περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 45 λεπτών.
Όπως καταλαβαίνετε μεγάλη επιρροή της μπάντας είναι η ροκ μουσική των δεκαετιών 60'ς-70'ς την οποία έχουν φιλτράρει με σωστό τρόπο στον ήχο τους και μας χαρίζουν 6 αξιόλογες συνθέσεις τις οποίες και πρέπει να ακούσουν όλοι οι φάνς της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής.
Πιστεύω ότι διαθέτουν όλα αυτά τα μουσικά στοιχεία που θα σας συγκινήσουν,θα σας αγγίξουν και θα σας ταξιδέψουν στον δικό τους κόσμο ώστε να χαλαρώσουμε όπως κάνει και ο ''φίλος'' μας στο εξώφυλλο της μπάντας.
Χωρίς δεύτερη σκέψη σας προτείνω να εισχωρήσετε στη μουσική των Eros!!!

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου