Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Bands To Check Out:Hela - Brother Ares


Από το Αλικάντε της Ισπανίας μας έρχονται οι Hela που απαρτίζονται από τους Isabel Sierras: Vocal// Julián Velasco: Guitar//  Tano Giménez: bass // Miguel Fernández:drums.
Οι  Hela ανέτειλαν μόλις έδυσαν οι Sand Collector και πρόσφατα μας χάρισαν 2 κομμάτια από το επερχόμενο ντεμπούτο τους το οποίο θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.
Εδώ έχουμε την χαρά να απολαύσουμε 2 πανέμορφα κομμάτια που οι ρίζες τους προέρχονται από το Doom μουσικό ιδίωμα ποτισμένες με τις απαραίτητες ψυχεδελικές σταγόνες.Προσωπικά με άγγιξε περισσότερο το επικό 10-λεπτο "Horns Of God" καθώς με καθήλωσαν τόσο τα βαριά Doom riffs όσο και οι δυνατά εθιστικές μελωδίες.
Αναμένουμε την πρώτη επίσημη κυκλοφορία των Hela!!!
facebook
bandcamp










 Οι Brother Ares από το Νάσβιλ,Τενεσί σχηματίστηκαν το 2011 από τους Gore - Drums/vocals και Blake - Guitar/vocals.
Η μπάντα κυκλοφόρησε πέρσι το πρώτο της EP ονόματι "Devourer Of Worlds" το οποίο περιλάμβανε 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών.Αυτό που με εντυπωσίασε από την συγκεκριμένη μπάντα είναι ο βαρύς ψυχεδελικός Sludge ήχος που παράγει κάτι που αποδεικνύεται μέσα από κομμάτια όπως τα ''Hands Like Salt" και  "Brother Ares".Οι συνθέσεις είναι κυρίως instrumental με κάποιες κραυγές να τις στοιχειώνουν σε σημεία που δεν το περιμένεις.
Το συγκρότημα αυτό τον καιρό μας πρόσφερε το πρώτο κομμάτι, που και αυτό κινείται σε πολύ καλά συνθετικά επίπεδα,από το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα τιτλοφορείται  "The Aviary".
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου