Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Bands To Check Out:Jizzlobber - Iron & Stone


Από την Γαλλία έρχονται οι Jizzlobber που σχηματίστηκαν το 2010 και απαρτίζονται από τους Lolo M, Pat F, Bill S, Roro F.
Η μπάντα τον Οκτώμβριο του 2010 μας παρουσίασε το πρώτο ομώνυμο EP της το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 23 λεπτών.
Όλες οι συνθέσεις του συγκροτήματος διακρίνονται για την επιθετικότητά τους με αποτέλεσμα να είναι μια γροθιά στο στομάχι για τον ακροατή.Τα φωνητικά μοιράζονται είτε σε hardcore είτε σε καθαρά ώστε να προσθέτουν την δικιά τους οργή στο ηχητικό αποτέλεσμα της μπάντας.
Κάθε σύνθεση περιβάλλεται από εκρηκτικά Sludge/Stoner Metal riffs που εκτοξεύονται χωρίς οίκτο από την κιθάρα με στόχο να αποτελειώσουν τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.
Επομένως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως διασκεδαστικό Sludge/Rock n Roll EP με αρκετές επιρροές ακόμα και από τους Faith No More.
BandWebsite
facebook
bandcamp
Superstrong










Η επόμενη μπάντα για σήμερα εδρεύει στη Γερμανία με το όνομα Iron & Stone και αποτελείται από τους Henning L.: vocals και Stephan M.: guitar, bass.
Η μπάντα πρόσφατα μας χάρισε το πρώτο κομμάτι της ονόματι "Maelstrom" από την επερχόμενη ντέμο κασσέτα που θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.
Η σύνθεση κινείται σε heavy rock φόρμες εμπλουτισμένες τόσο με sludge/doom όσο και με southern στοιχεία.Αναμένουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια του ντέμου της μπάντας!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου