Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Shock Radar - 3 Wheeler Band

Οι Shock Radar είναι μία μπάντα που μας έρχεται από την Νέα Υόρκη και αποτελείται από τους Doug Fallone - (Percussion, Vocals) ,Larry Hess - (Synths, Vocals ,Dan Fodera (Bass, Korg Moog, Vocals)  και Lee J Diamond - (Gt, Vocals).
 Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους κυκλοφόρησαν το νέο τους EP ονόματι Generator το οποίο περιέχει 5 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 19 λεπτών.Ακούγοντας το προσεκτικά μπορώ να πώ ότι το EP με εξέπληξε ευχάριστα,ειδικά κομμάτια σαν τα ''In The Land Of  Vinyl'' και ''Generator'' με ανάγκασαν κάθε φορά που τελείωναν να πατάω το repeat.
Η μουσική που ακολουθούν είναι το psych Art Rock εμπλουτισμένο με κάποια stoner ψήγματα.Δύο πράγματα κυρίως με κέρδισαν περισσότερο από την μουσική της μπάντας,το ένα είναι η πολύ καλή κιθαριστική δουλειά που έχει γίνει,με κάποιες μελωδίες να ομορφαίνουν τις ευαίσθητες ψυχικές χορδές μου και το δεύτερο είναι τα πολύ καλά φωνητικά τα οποία με την σειρά τους προσδίδουν μια μαγεία στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Ακούστε τους!!!!
bandcamp
facebook


Οι 3 Wheeler Band δημιουργήθηκαν το 2010 από το Monterrey του Μεξικού και αποτελούνται από τους Adrian G - Vox n' Guitars,Jose M - Drums και Davo C - Bass.
Η μπάντα γουστάρει να ροκάρει και το αποδεικνύει μέσα από τα όμορφα τραγούδια που έχει συνθέσει τα οποία προσωπικά με ταρακούνησαν.Η μουσική της είναι επηρεασμένη από την ροκ σκηνή της 70'ς δεκαετίας,με επιρροές κυρίως από μπάντες όπως Deep Purple και Led Zeppelin.
Επομένως εδώ έχουμε  ροκ riffs ντυμένα με δυνατά φωνητικά,ενώ τα πλήκτρα που κάνουν την εμφάνισή τους προσθέτουν την δικιά τους πινελιά στην μουσική των Μεξικανών.
facebook
Band Website

5 σχόλια: