Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Wolverine Blues - Yemen-Ra


Οι Wolverine Blues είναι η άλλη μπάντα του Stonezilla(Ethereal Riffian) την οποία ακόμα την πλαισιώνουν μέλη από τους Bluesbreaker και Wounded.Τον Μάρτιο του 2012 στο Zvukoceh studio στο Κίεβο ηχογράφησαν 2 τραγούδια τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο ντεμπούτο τους που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.
Παίζουν  ένα άκρως ενδιαφέρον αμάλγαμα ψυχεδελικού και blues/stoner rock ήχου,ενώ από τα τραγούδια που άκουσα νιώθω ότι κάτι πολύ δυνατό θα μας σερβίρουν το καλοκαίρι.
Μέχρι τότε απολαύστε το promo video που έχουν ανεβάσει!!!!
Youtube
facebook
Η δεύτερη μπάντα που θα παρουσιάσω για σήμερα είναι οι Yemen-Ra που είναι project των  Xabi Villena(guitar) και  Iñaki Castro(drums).Λίγο αργότερα στο συγκρότημα προστέθηκε και ο Imanol Costas(samplers).
Η μουσική της μπάντας είναι επηρεασμένη από τον stoner-psychedelic χώρο και ήδη έχουν ηχογραφήσει 5 κομμάτια.Απο αυτά που έχω ακούσει απο αυτήν την instrumental μπάντα μπορώ να πώ ότι με κέρδισαν και περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις της.
Τέλος να αναφέρω ότι έχουν μοιραστεί την σκήνη με τους Red Fang και αρχές Μαίου θα παίξουν live μαζί με τους τρομερούς Mars Red Sky.
facebook
Yemen-Ra Demo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου