Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Electric Citizen - Mammatus Cloud


Η μπάντα Electric Citizen προέρχεται από το Cincinnati, Ohio και αποτελείται από τους Ross Dolan (guitar) Laura Dolan (vox) Nick Vogelpohl (bass) Nate Wagner (drums) Yusef Quota (keys).
Το συγκρότημα αυτό τον μήνα μας παρέδωσε ένα πανέμορφο ντέμο το οποίο περιλαμβάνει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 10 λεπτών.
Η μουσική των  Electric Citizen είναι επηρεασμένη από τη heavy psych rock της δεκαετίας των 70΄ς και καταφέρνει να δημιουργήσει όμορφη μουσική που μας συνοδεύει σε ένα ταξίδι γεμάτο ψυχεδελικές εικόνες ζωγραφισμένες από τα υπέροχα φωνητικά της Laura γεμάτα με συναίσθημα.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcampΣτη Δανία εδρεύει η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Mammatus Cloud που απαρτίζεται από τους Ditte,Martin,André και Peter.
Οι  Mammatus Cloud είναι ένα ακόμα συγκρότημα με αρκετές επιρροές από το ψυχεδελικό ροκ της δεκαετίας των 70'ς.Ο ήχος είναι επίσης εμπλουτισμένος τόσο από  acid rock όσο και από prog στοιχεία της συγκεκριμένης εποχής.Το σημαντικό είναι ότι έχουν φιλτράρει σωστά όλες αυτές τις επιρροές και μας χαρίζουν ένα πραγματικά πολύ καλό EP το οποίο περιλαμβάνει 4 ποιοτικές ψυχεδελικές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 29 λεπτών που οπωσδήποτε πρέπει να τις απολαύσετε.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου