Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Buioingola - Ooze


Οι Buioingola δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2011 στην Ιταλία και αποτελούνται από τους diego chuhan: guitars/voice,thomas gianardi: drums / samples. και alessio tozzini: bass.
Το συγκρότημα παίζει ένα άκρως ενδιαφέρον μείγμα Sludge/Doom συνδυασμένο με αρκετά drone και post metal στοιχεία,ενώ δεν λείπουν ούτε τα hardcore ψήγματα από τον ήχο του.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 17 περίπου λεπτών.
Πραγματικά τα τραγούδια  σε κερδίζουν με την σκοτεινή ατμόσφαιρα και τα έντονα συναισθήματα που πηγάζουν,ειδικά το ''La Non Permeabilita'' σε ανατριχιάζει!!!
facebook
bandcamp
Από την Ιταλία μας έρχεται και η δεύτερη μπάντα για σήμερα και πιο συγκεκριμένα από την Τεργέστη με το όνομα Ooze.Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους Andrea - Voice,Ans - Bass,Sirio - Guitar και Giulio - Drums.
Αρχές Μαίου του τρέχοντος έτους η μπάντα μας σέρβιρε το πρώτο της EP ονόματι ''Sister Tank'' το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών και μουσικά κινείται στο Sludge διανθισμένο με κάποια Doom ψήγματα.
Επομένως  εδώ ακούμε την κιθάρα να ξερνάει βρώμικα sludge riffs,αρρωστημένα φωνητικά και το μπάσο να προσθέτει το απαραίτητο groove.Η μουσική τους είναι αρκετά επηρεασμένη από τους Eyehategod.
Αγαπημένο κομμάτι το ''Shrine''
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου