Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Astroll - Tombstone

Οι Astroll είναι μια νέα μπάντα που μας έρχεται από την Πολωνία και αποτελείται από τους Misiek(Guitar),Marcin(Guitar),Wojtek(Bass/Vocal) και Julek(Drums).Η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 18 χρόνια,μόνο εαν εξαιρέσουμε τον Marcin ο οποίος είναι 28.
Πρόσφατα το συγκρότημα μας παρουσίασε το πρώτο demo το οποίο περιέχει 3 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 14 λεπτών.Οι συνθέσεις μουσικά κινούνται στο Stoner Rock μουσικό ιδίωμα και χαρακτηρίζονται από αρκετά ενδιαφέροντα Heavy riffs και από εκρηκτικές fuzzy στιγμές.
Τα παληκάρια σε γενικές γραμμές μας προσφέρουν 3 πραγματικά ευχάριστες συνθέσεις παίζοντας με πολύ πάθος και ενέργεια,κάτι που χρειάζεται το συγκεκριμένο μουσικό είδος.
bandcamp




Η δεύτερη μπάντα για σήμερα  είναι οι Tombstone  που σχηματίστηκαν στα τέλη του 2011,προέρχονται από το Παρίσι  και αποτελούνται από τους Clement,Alex και  Johan.
Η μπάντα έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα demo ονόματι ''Devil's Ride''το οποίο περιέχει 4 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών.
Το συγκρότημα παίζει Heavy μουσική εμπλουτισμένη με αρκετά psych-doom στοιχεία και κάποια stoner ψήγματα .Επομένως ο ήχος της μπάντας  είναι αρκετά επηρεασμένος από τους Black Sabbath,Saint Vitus,Goatsnake,Kyuss,Sleep και Electric Wizard.
facebook
bandcamp
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου