Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Los Asteroide - Black River Rebellion


Ένα ακόμα συγκρότημα από την Αργεντινή με το όνομα Los Asteroide που πρέπει να ακούσετε για να σας μαγέψει με τις σαγηνευτικές μελωδίες του.Η μπάντα απαρτίζεται από τους Alan Mikkelsen: Drums,Mariano Cerbasi: Bass και Lucas Veccio:Guittar.
Πολύ σπάνια να μας έρχεται μπάντα από την Αργεντινή που να παίζει  stoner/psychedelic/space rock και να μην είναι καλή.Φυσικά οι Los Asteroide επιβεβαιώνουν τον παραπάνω κανόνα και μας προσφέρουν δυνατές ταξιδιάρικες μουσικές εμπειρίες.
Τον Μάιο του 2012 μας παρουσίασαν το πρώτο τους EP το οποίο περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 32 λεπτών και φυσικά πρέπει να απολαύσετε!!!
facebook
bandcamp
Οι Black River Rebellion από την Αυστραλία αποτελούνται από τους Elizabeth Black (Lead Vocals, Guitar) και Scott Piper (Bassist).
Ο εγκέφαλος του συγκροτήματος είναι η πολύταλαντη  Καναδή Elizabeth και φέτος μας κέρασε το ντεμπούτο EP ονόματι ''Join The Rebellion'' το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 19 λεπτών.
Ψυχεδελική rock μουσική επηρεασμένη από τις δεκαετιες των 60'ς και 70'ς με έντονες επιρροές από μπάντες όπως Led Zeppelin, The Tea Party, Neil Young, The Trews, Native American music, Jeff Buckley, Django Reinhardt, Ravi Shankar, The Rolling Stones, The Guess Who, Humble Pie, World drums.
Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι που γουστάρετε αυτό το είδος της μουσικής θα  ικανοποιηθείτε από τον ήχο των Black River Rebellion και  θα λατρέψετε την φωνή της Elizabeth.
facebook
bandcamp
BandWebsite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου