Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Goya - Beef Supreme


Οι Goya είναι μια μπάντα από το Φοίνιξ της Αριζόνα και απαρτίζεται από τους Jeff Owens - vocals, guitar,Shane Taylor - drums και Jirix-mie Paz - bass.
Η μπάντα ξεκίνησε να παίζει live shows από τον Απρίλιο  και το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ντέμο το οποίο περίεχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 37 λεπτών.
Η μουσική του συγκροτήματος κινείται στον stoner/doom ήχο και είναι αρκετά επηρεασμένη από μπάντες όπως Electric Wizard, Sleep and Black Sabbath.Βαριά riffs,ξεσηκωτικός ρυθμός,μπαφιασμένα φωνητικά και όλα αυτά που γουστάρουμε από τον συγκεκριμένο ήχο χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι διαφορετικό.
bandcamp









Από τα νοτιοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών μας έρχονται οι Beef Supreme που αποτελούνται από τους Niki BelGrande: Guitars, Vocals,Lou Chalupa: Drums και Macho Grande: Bass.
Πρτόσφατα το συγκρότημα μας παρουσιάσε το παρθενικό του EP το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 14 λεπτών.
Ο ήχος της μπάντας είναι αρκετά επηρεασμένος από μπάντες όπως οι  Black Sabbath, The Sword, Queens of the Stone Age και Fireball Ministry.Ενδιαφέροντα stoner riffs που συμπληρώνονται από τα δυνατά ντράμς και την μελωδική φωνή της Niki.
BandWebsite
facebook
soundcloud




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου