Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Annimal Machine - Mexicoma


 Το Νοέμβριο του 2012 σχηματίστηκαν οι Annimal Machine που προέρχονται από το Μεξικό και απαρτίζονται από τους Fat Bastard - Drums,Gabriel Cortes - Guitar / Vocals,Antonio Navarro - Guitar / Vocals και Paulo Sandoval - Bass.
Η μπάντα πρόσφατα κυκλοφορήσε το ομώνυμο ντεμπούτο EP της το οποίο είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω bandcamp και περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 26 λεπτών.
Ο ήχος της μπάντας είναι τραχύς και βρώμικος και μας προσφέρει 3 δυνατές πορωτικές συνθέσεις με τις κιθάρες να εξαπολύουν κολλητικά riffs,το μπάσο να προσδίδει το απαραίτητο όγκο στη μουσική των Μεξικανών και όλα αυτά ντυμένα με παθιασμένα φωνητικά!!!
facebook
bandcamp


Από την Σουηδία μας έρχεται η δεύτερη πρόταση για σήμερα με το όνομα Mexicoma και αποτελείται από τους Magnus Olsson - vocals,Olle Sjölund - guitar,Peter Norstedt - guitar,Charlie Dahl - bass,Nicklas Viberg - guitar και Oskar Melander - drums.
Το συγκρότημα πριν λίγο καιρό μας κέρασε το παρθενικό του EP ονόματι ''Supervoid'' το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.
Οι συνθέσεις κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο και είναι σωστά δουλεμένες,ενώ η βάση της μουσικής τους είναι το Stoner Rock  το οποίο είναι διανθισμένο τόσο από grunge όσο και από heavy στοιχεία.Τα κομμάτια είναι γεμάτα με εκρηκτικά riffs που ξεσηκώνουν με το heavy ρυθμό τους,πιασάρικες μελωδίες και πολύ καλά φωνητικά που ταιριάζουν απόλυτα με τη μουσική των Mexicoma και απογειώνουν το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου