Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Tunguska Mammoth - Tunguska Mammoth


Οι Tunguska Mammoth απο το Μόντρεαλ του Καναδά,μετά το πρώτο τους μουσικό χτύπημα το οποίο δεχτήκαμε πριν 2 χρόνια με το EP "First Chapters" επανέρχονται φέτος με το ομώνυμο ντεμπούτο τους το οποίο είναι κόνσεπτ και οικοδομείται από 10 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 48 λεπτών.
 Το νέο αυτό πόνημα του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει την 1 Οκτωβρίου και για όσους δεν γνωρίζουν , η μπάντα απαρτίζεται από τους Maxime Bellerose: vocals/guitar,Pierre-Hugues Rondeau: drums,Mathieu Savage: guitar και Paolo Di Stefano: Bass.
Ο ήχος της μπάντας συνδυάζει την hardcore μουσική τόσο με stoner/sludge όσο και με prog metal  στοιχεία,με τις επιρροές να προέρχονται κυρίως από Mastodon,Baronnes,High On Fire,Crowbar,Bison B.C. και Sepultura.
Η μουσική τους χαρακτηρίζεται  heavy,brutal και κυρίως επιθετική,με τις κιθάρες να μας βομβαρδίζουν με εκρηκτικά riffs τα οποία σε αρκετά σημεία μας παρασέρνουν με την επιθετική τους διάθεση που σε συνδυασμό με την δυναμική φωνητική ερμηνεία του Maxime Bellerose και το πολύ καλό δέσιμο του rhythm section μας παρουσιάζουν ένα τελικό ηχητικό αποτελέσμα που σπάει κόκκαλα.

 facebookΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου