Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Stonerfront Nijmegen - 3​-​Days​-​Desert


Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι τους Stonefront Nijmegen από την Ολλανδία τους έχω αδικήσει,το λέω αυτό μιας και το EP που είχα ακούσει στις αρχές του έτους,το οποίο ομολογώ με είχε κερδίσει,για λόγους που πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω έμεινε στο συρτάρι και δεν το είχα παρουσιάσει στην ώρα του.
Για καλή μου τύχη πριν λίγο καιρό η μπάντα  επανέφερε στη μνήμη μου την ύπαρξη αυτού του σπουδαίου EP με τίτλο "3-Days-Desert" το οποίο περιέχει 3 instrumental συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που ασχολείστε με την stoner rock μουσική να έχετε ήδη απολαύσει το συγκεκριμένο EP και πιο ειδικά να έχετε εντυπωσιαστεί με το ομωνυμο κομμάτι που προσωπικά το θεωρώ ένα από τα  καλύτερα φετινα stoner rock instrumental κομμάτια.
Μια από τις αγαπημένες μπάντες των Peter Dragt,John Munnich και Remco Verweij σίγουρα θα είναι οι 35007 μιας και οι επιρροές από το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι εμφανείς στον ήχο τους.
Συμπερασματικά το "3-Days-Desert" αξίζει την προσοχή σας και προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα φετινά stoner rock intrumental EP.

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου