Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Nonsun - Sun Blind Me


Οι Nonsun είναι μια doom/drone/sludge metal μπάντα από την Ουκρανία που πέρσι μας είχε απασχολήσει για πρώτη φορά με το πρώτο της αρκετά κλειστοφοβικό όσο και στοιχειωτικό ντέμο της ονόματι "Good Old Evil".
Πρόσφατα η μπάντα με ενημέρωσε ότι στα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει το νέο της EP με τίτλο "Sun Blind Me" μέσω της Breathe Plastic/Drowning.Αυτό θα αποτελείται από 4 συνθέσεις(2 νέες και 2 από το "Good Old Evil") συνολική διάρκειας περίπου 43 λεπτών.
Οι 2 συνθέσεις  από το "Good Old Evil" που βρίσκονται και εδώ,οι οποίες πραγματικά με είχαν καθηλώσει,είναι οι "Rain Have Mercy" και "Forgotten Is What Never Was".Αυτό που μας ενδιαφέρει φυσικά είναι το νέο υλικό που μας παρουσιάζει η μπάντα και λέγεται "Alphomega" το οποίο χωρίζεται σε 2 μέρη.
Μουσικά ακολουθεί κυρίως τα drone σκοτεινά μονοπάτια,χωρίς κάποια ιδιαίτερα ξεσπάσματα αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει να ταράξει τον ψυχικό σου κόσμο.Επομένως κλείστε τα μάτια σας και αντιμετωπίστε τα εφιαλτικά  όνειρα που θα σας δημιουργήσουν οι Nonsun!!!

facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου