Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Astray - Low​-​Life EP


Η μπάντα Astray,από  την Θεσσαλονίκη,σχηματίστηκε το 2007 και έρχεται να δώσει ώθηση στην εγχώρια heavy rock σκηνή που γνωρίζει σημαντική άνθηση τα τελευταία χρόνια.
Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους George - Vocals,Kostas - Guitars,Jellys - Guitars,Tolis - Bass και Apostolis - Drums που όλοι τους πραγματικά διαθέτουν κέφι,μεράκι και κυρίως πάθος για αυτό που κάνουν.
Το πρώτο της EP μας παρουσίασε η μπάντα μέσα στο καλοκαίρι με τίτλο "Low-Life" το οποίο περιέχει 3 δυνατές Rock συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 16 λεπτών.
Το EP ανοίγει δυναμικά με το "Cast My Stone" που με τα ξεσηκωτικά riffs του,τα πολύ καλά φωνητικά του George και τον απίστευτο groovy ρυθμό του καταφέρνει να μας αποτελειώσει.Ακολουθεί το heavy "Idle Conversation" με τα απίστευτα hard rock solos και το επαναστατικό τελείωμά του και τέλος το "Low-Life" κλείνει με το εξαιρετικό "Newsto",ένα πραγματικά δυναμικό κομμάτι.
Η πρώτη προσπάθεια από τους Θεσσαλονικείς κρίνεται άκρως επιτυχημένη και αναμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία το ντεμπούτο τους άλμπουμ.

facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου