Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Narcoiris - Grass


Οι Narcoiris μας έρχονται απο την Αργεντινή,μια χώρα που τα τελευταία χρόνια παράγει πολλές αξιόλογες μπάντες στο χώρο της Rock μουσικής,έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους ένα ΕΡ το 2009 ονόματι ''Cazador'' και πέρσι το ντεμούτο τους με τίτλο ''Temporal''.
Η μπάντα απαρτίζεται από τους Finger(Guitars-Vocals),Mariano(Bass)και  Seba El Bonzo(Drums).
Εδώ το συγκρότημα ροκάρει με όλη του δύναμη,γουστάρει αυτό που κάνει  και το σημαντικό είναι οτι  τη μεταφέρει όμορφα και δυναμικα μέσα στις συνθέσεις του. Επίσης ο Finger τραγουδά στην μητρική του γλώσσα κάτι που δεν με χάλασε και ακόμα έχουν εμπλουτίσει τον ήχο τους με υπέροχες ψυχεδελικές πινελιές.
facebook
myspace
Άλλη μια μπάντα που γουστάρει να ροκάρει είναι οι Grass και μας έρχονται απο την Βαρκελώνη.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Alan(drumms),Asaf (vocals),,Artur(bass), Dani(Guitars) και Ofer(Guitars).
Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τους demo το οποίο περιέχει 2 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 8 λεπτών και θα το απολαύσετε μέσω του bandcamp τους.
'Οπως προείπα η μπάντα ξέρει να ροκάρει και μας προσφέρει 2 υπέροχες συνθέσεις που σε ξεσηκώνουν και σε παρασέρνουν στο ρυθμό τους γεμάτες hard rock riffs,μπόλικο groove και  δυναμικά φωνητικά τα οποία κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο.
bandcamp
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου