Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Lamprey - MatiasuΟι Lamprey προέρχονται από το Portland και αποτελούνται από τους Spencer Norman,Justin Brown και Blaine Burnham οι οποίοι μας πυροβολούν τα αυτιά με το βαρύ και ασήκωτο doom-sludge ήχο που παράγουν.
Το 2010 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους EP με τίτλο ''Ancient Secrets'',μέσω της Captain Couch Records,το οποίο περιέχει 4 πολύ καλές συνθέσεις συνολικής διάρκειας 34 λεπτών.
 Το συγκρότημα στηρίζεται κυρίως στις γραμμές του μπάσου.Δηλαδή εδώ έχουμε διπλό μπάσο να παράγει groovy riffs και έναν ντράμμερ με το παίξιμό του  να συμβάλει σωστά στην αρμονία των συνθέσεων.Αυτές τώρα εάν είχαν λίγο καλύτερη παραγωγή νιώθω οτι  θα απογειωνόντουσαν ακόμα περισσότερο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αξίζουν να τις ακούσετε.
facebook
myspace
Από την Ινδονησία μας έρχονται οι Matiasu οι οποίοι αποτελούνται από έναν κιθαρίστα(τον Iqra που έχει αναλάβει και τα φωνητικά) και έναν ντραμίστα(τον Hareis).
Ο ήχος του συγκροτήματος  είναι βαθιά επηρεασμένος από μπάντες όπως Sleep,Black Sabbath,Om,Church of Misery και Boris.Επομένως όπως καταλάβατε οι Matiasu γουστάρουν να παίζουν stoner-doom metal μουσική προσφέροντάς μας όμορφες συνθέσεις τις οποίες θα ακούσετε είτε από το myspace είτε από το soundcloud.
myspace
soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου