Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Traitors Return to Earth - Betting on a Full Collapse


Η άκρως ελπιδοφόρα μπάντα Traitors Return To Earth μας έρχεται από την Αμερική και απαρτίζεται από τους Chris Sherrod - Vocals,Kevin Masters - Guitar,Justin Ringle - Drums και Jordan Chasteen- Bass.
Το συγκρότημα επανεμφανίζεται στα μουσικά δρώμενα 2 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία με τίτλο  "Smokescreen" η οποία είχε αφήσει αρκετά θετικά στοιχεία και τώρα μας ισοπεδώνει αργά και βασανιστικά με το νέο του πόνημα ονόματι "Betting On A Full Collapse".
Η κυκλοφορία αυτή περιέχει 7 μεγαλειώδεις sludge/doom συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 53 λεπτών,δημιουργημένες με τέτοιο βρώμικο sludge/doom τρόπο ώστε να έχουν την δυνατότητα να κάψουν τα εγκεφαλικά κυττάρα του ακροατή.
Η μουσική των Traitors Return To Earth επικεντρώνεται κυρίως στον βαρύ ήχο,στα αργά sludge/doom riffs,στα mid tempo groovy ξεσπάσματα και στα αρρωστημένα φωνητικά του  Chris.Οι νέες συνθέσεις είναι μακράν καλύτερες από αυτές του  "Smokescreen" και αυτό δείχνει ότι η μπάντα οδεύει στο σωστό δρόμο ο οποίος είναι άκρως δημιουργικός .εύχομαι να  συνεχίσει να είναι με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον.

facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου