Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Bands To Check Out:Geezer - The Zaraballos


Από το Κίνγκστον της Νεας Υόρκης μας έρχονται οι Geezer που απαρτίζονται από τους Freddy
Turco και Pat και δημιουργήθηκαν το 2011 έχοντας ως προτεραιότητά τους το να  μεθύσουν τις ακουστικές μας ανάγκες από Southern/Blues μελωδίες.
Αυτό το κατάφεραν αρχικά με το αρκετά bluesy ντεμπούτο τους ονόματι "Handmade Heavy Blues" που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του τρέχοντος έτους και στη συνέχεια με το πρόσφατο εκπληκτικό EP με τίτλο "Gage" το οποίο αποτελείται από 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
Στην δεύτερη προσπάθεια των Geezer απολαμβάνουμε για ακόμα μια φορά πολύ καλές Southern/Blues συνθέσεις εμπλουτισμένες με περισσότερα τόσο ψυχεδελικά όσο και stoner στοιχεία δημιουργώντας μια δυνατή ατμόσφαιρα και είναι σίγουρο τραγούδια όπως τα "Ancient Song" και "Ghost Rider Solar Plexus" θα σας κερδίζουν από τα πρώτα μόλις ακούσματα.
Ομορφιές!!!
facebook
bandcamp












Οι The Zaraballos από το Αλμπαθέτε της Ισπανίας σχηματίστηκαν το 2010 και αποτελούνται από τους Jan Zero, Manolo “el Abu” Pareja, Carlos “Polo” Collado και Wayne Gro Díez.
Η μπάντα πρόσφατα μας παρουσίασε το ντεμπούτο της άλμπουμ ονόματι "Earth Goes Slow Down" η οποία περιέχει 11 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 42 λεπτών.
Η μουσική του συγκροτήματος είναι επηρεασμένη από το κλασσικό ροκ  των 70'ς όσο και από την stoner μουσική.
Εδώ ακούμε ενδιαφέρουσες συνθέσεις που ροκάρουν απίστευτα,με την απόδοση του  συγκροτήματος να κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου