Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Forks Of Ivory - Leechfeast


Από το Jonesborough/Johnson City μας έρχονται οι Forks Of Ivory και αποτελούνται από τους Dylan Rutherford- Guitar και Ross Grindstaff- Drums.
Το συγκρότημα το 2011 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο του και φέτος μας παρουσιάζει ένα EP το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 17 λεπτών.
Η μπάντα συνδυάζει με άκρως ενδιαφέρον τρόπο το sludge-doom με το black metal μουσικό ιδίωμα και προσωπικά ο ήχος της με κέρδισε.
Το EP ξεκινάει με το υπνωτιστικό ''Captured'' για να ακολουθήσει το πραγματικά εξαιρετικό 12-λεπτο ''Sentenced'' που μόνο για αυτό το κομμάτι πρέπει να τσεκάρετε την μπάντα το οποίο θα καταφέρει να διαταράσει το ψυχικό σας κόσμο και τέλος το ''Condemned'' είναι ένα ενδιαφέρον sludge-doom τραγούδι.
facebook
bandcampΗ επόμενη μπάντα για σήμερα μας έρχεται από την Σλοβενία με το όνομα Leechfeast και απαρτίζεται από μέλη των Paperplanecrash, ex-Melete και Acrid Sunday.
Το συγκρότημα πρόσφατα κυκλοφόρησε την νέα του δουλειά ονόματι ''Hideous Illusions'',μέσω της Shitpiece Records,η οποία περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 26 λεπτών.
Οι Leechfeast παίζουν,όπως και οι ίδιοι μας ενημερώνουν, raw, dirty, noisy αλλά κυρίως  heavy και  down tuned doom/sludge metal.Ειδικά τα 2 πρώτα κομμάτια οι φάνς του συγκεκριμένου είδους θα τα λατρέψουν.
bandcamp
blog
last fm
Shitpiece Records
Ulterior Tapes
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου