Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Bands To Check Out:Lesados - Six String Noise


Οι Lesados μας έρχονται από την Αλβέρκα της Πορτογαλίας και σχηματίστηκαν αρχές του 2011.Τότε υπό το όνομα Pátria de Lesados ηχογράφησαν ένα EP που περιλάμβανε 5 συνθέσεις οι οποίες οι μουσικές τους ρίζες προερχόντουσαν από την Punk σκηνή.
Φέτος η μπάντα επέστρεψε δυναμικά για να μας χαρίσει ένα ακόμα EP ονόματι "Lezíria" που περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 37 λεπτών.Οι Lesados στο νέο τους πόνημα συνδυάζουν με εξαιρετικό τρόπο την punk με την stoner μουσική και προσωπικά σας προτείνω να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας ώστε να απολάυσετε την μουσική των Lesados.
bandcamp
Band Website
Soundcloud Η επόμενη μπάντα προέρχεται από την εγχώρια σκηνή με το όνομα Six String Noise και παρακάτω θα σας παραθέσω το βιογραφικό της:
Οι SixStringNoise δημιουργήθηκαν, το 2010 αρχικά ως "one mans band" σαν project,μετά από την διάλυση των Hostal Handshake.
Δουλεύοντας πάνω σε κάποιες παλιές και νέες ιδέες βγήκαν 10 κομμάτια, με επιρροές από Hard Heavy Alternative Rock σκηνή, τα οποία αποτέλεσαν το σύνολο του πρώτου promo που λέγεται "Snowing Bullets While Kissing the Ground".Αργότερα η μπάντα,μετά από πολλές αλλαγές στην σύνθεση,ξεκίνησε και έκανε αρκετά live μέχρι τώρα(Αθήνα & Αλεξανδρούπολη), με κανονικά μέλη και κυκλοφόρησε το νέο album με τίτλο "Likewise" τέλη Μαρτίου,όπου και άμεσα θα ξεκινήσει η προώθηση με πολλά live σε όλη την Ελλάδα!
Προτείνετε στους φάνς των Alter Bridge,Creed,Adelitas Way,Daughtry,Pop Evil,Hinder,Slash,B.L.S.,Nickelback,The Veer Union,Decyfer down,Skillet,Muse,Breaking Benjamin,Shinedown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου